Distilasyon.com

28 Kasım 2015 Cumartesi

İmbiğim Damıtma Sırasında Gaz Kaçırıyor Acil Yardım


Saatler geri alındı, artık akşam erken oluyor, elbette artık akşamları kendimize fazladan vakit kalıyor. Mezelerimiz hazır, yanına peki ne yapıyoruz? :)

Evet arkadaşlar yeni bir makale ile karşınızdayız, bazen hayıflanan arkadaşlar oluyor lord bu aralar eline kalem almıyorsun diye, bu makale size gelsin diyorum. Bu arada kısaca özet geçeyim özel danışmanlık yapmıyorum zaten bunun için vaktimin olmadığını Personal Trainig adlı makalemde kaleme almıştım. 

Bazen makalelerin altında yorumlar oluyor, makale yazmadığım sürece bu soruların cavaplanmayacağını biliniz. Oradaki yorumunuzu kaldırırım, ülen adam benim sorumu neden silmiş diye triplere girenler var. Sen daha yazılan onlarca makale için bir dakikanı ayırıp sağ üst panelden ya lord valla adamsın, adamın karesisin, küpüsün diye abartıp teşekkür etmeye zaman ayırmazken ben sana neden vakit ayırayım?

Elbette biliyorum sen bilgiyi sömürüp sömürüp teşekkür etmemezlik etmiyorsun dostum, sağ üstte olan mail bırakma kutucuğundan bir mail atıyorsun. E biraz zahmet olacak ama yorucaz seni hadi bakalım marş marş. 

Arkadaşlar bazen kulağıma duyguntular geliyor vay anam damıtırken şuradan gaz kaçtı, şuradan kaçak var, alkolüm kaçıyor, buharda patlama tehlikesi var mı, yangın çıkar mı vb...

Damıtıma başlamışsınız artık kaynama noktasına gelmişsiniz zaten gelmeseniz buharlaşma olmayacağı için buharın kaçak yapacağını nereden bileceksiniz. Damıtma kazanınızın sıcaklığı olmuş 95 mudahale etmek için soğuması lazım, soğutsan bir sürü enerji, zaman kaynağı. Kızabilirsiniz, Sinirlenebilirsiniz. Çözüm basit biraz dişi sıkıp distilatı alıyoruz, aldığınız distilatı yumuşak bir suyla seyreltip içiyoruz. önce sinirimizi atıyoruz. Efenim her işin başı sağlık. Yumuşadık, çiçek olduk yada heh bende öfke kontrol var diyorsan da şimdi problemi çözelim. 

Hamur SıvamaYöntemi

Basittir basit olduğu kadar doğal ve kullanışlıdır. Kaçak mı gördün, al eline azcık unu hafif suyla karıştır. Hemen olay yerine intikal et. Sınır güvenliği için geçici barikatı kur. Bakır kazanlı imbiklerde bağlantı yerlerinde sorun olur bu tip imbiklerde bazı kullanıcılar damıtım yapmadan da hamur sıvama yöntemi kullanırlar. Bağlantı yerlerinde oluşabilecek sorunlar için öncelikle önünüzdeki işi bitirmeye odaklanın. 

Elinizin altında durmasında yarar var. Daha sonra kalıcı çözüm üretmek için geçici bir problem çözümü için hamura görev verildiğinde hazır ve nazır bir şekilde o hep bekliyor olacaktır.

Hamut boruların sıcaklığından dolayı yapıştığı yerde katılaşacak ve o bölgede katılaşacaktır. Böylelikli sızdırmazlık sağlamış olacaksınız. Ayrıca doğal bir malzeme olduğundan içinizde kuşku bırakmayacaktır. 

Beyler bayanlar bir makalemizin daha sonuna geldik, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa, rejideki arkadaşlara teşekkürleri borç biliriz. 

Saygılarımla,
Bol Şans...

4 yorum:

  1. Adamsın Lord, büyüksün, Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    +1(515)293-5520

    YanıtlaSil
  3. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil